Egy sziporkázó történet... a meleg felvonulás
Ismét egy remek alkalom arra, hogy elgondolkozzunk azokon a dolgokon aminek van és aminek nincs értelme az életünkben. Teszem hozzá mindjárt az elején - mielőtt még valaki gyülöletkeltéssel vádolna - semmi bajom azzal, hogy kinek miféle szexuális szokásai vannak, amig felnőtt emberekről van szó.

Hirdetés

A magam részéről nem arról van szó, hogy elfogadom-e a melegeket vagy sem. Egész egyszerüen nem érdekel az, hogy ki kihez vonzódik, meleg-e, leszbikus-e vagy heteroszexuális. Ugyanis semmi közöm hozzá. Abszolúte semmi. Egyetértek azzal, hogy ez nem a mi dolgunk, ugyanúgy el kellene menni ez mellett mint ahogy egy férj és feleség mellett elmegyünk. Ugyanis ez azok dolga akikre éppen tartozik.
Már csak azt nem értem minek ehhez csinnadratta, felvonulás, ünnepség. Mért kell hatalmas pénzeket egy ilyen rendezvény védelmére költeni, egy megszorításokkal sanyargatott országban. Az elmúlt évek alatt szépen folyamatosan a törvény elkezdte elfogadni a másságot, és az emberek nagyrésze sem olyan ellenséges ezzel az üggyel kapcsolatban. Akkor örüljenek neki ahelyett, hogy azoknak az embereknek húzzák ezzel ki a zsebéből az adóforintokat, akik elkezdték elfogadni őket.
Mert bizony egy ilyen felvonulás biztosítása sok sok millió forint, amit teljesen feleslegesen dobunk ki az ablakon.
Egyébiránt azért is érdekes ez a történet, mert azok az emberek akik nem a saját nemükhöz vonzódnak, azok soha nem mentek ki felvonulni, ünnepelni a heteroszexualitásukat.
Persze erre rögtön kész a válasz, hogy az elmúlt rendszerben bezzeg üldözték, stb,stb...
Már nincs elmúlt rendszer. Elmúlt. Akkor miárt kell most hatalmas ünnepléssel nagydobra verni azt ami a hálószobába való?
Mert véleményem szerint ez nem az utcára való. Tartsa meg mindenki magának, hogy mit szeret ezen a téren és akkor mindenki boldog lesz. Nem kell vagyonokat költeni, hiszen minden ép elméjű ember tudja, hogy egy ilyen felvonulás, ha nem vigyáznak, bizony véres tüntetéssé, ellen tüntetéssé fajulhat. Rengeteg embert ismerek, akik ez a fajta feltünési viszketegség miatt itéli el a melegeket. Nem azért mert melegek, hanem mert ezt nekik muszály világgá kürtölni. Pedig nem kellene és akkor lehet, hogy sokkal többen értenék meg a másságot, csendben ott ahová való. A hálószobába...
Hozzászólások
Új hozzászólás
Felhasználónév:
e-Mail:
Üzenet:
grandiloquent-yearly
grandiloquent-yearly
grandiloquent-yearly
grandiloquent-yearly