Az oldal néhány funkciója egy rendszerfrissítés miatt egy ideig nem volt használható.
Ezeket javítottuk, így minden a megszokott medrében megy tovább.
Ha mégis talál valaki valamilyen hibát, kérjük tudassa velünk a Visszajelzés oldalon! Köszönjük!
Eltelt két év
Sajnálatos módon az elmúlt időszakban nem nagyon voltam internet közelben, ezért ez az oldal is stagnálásra volt ítélve.
Ez most már megváltozik.

Hirdetés

Érdekes módon - szerencsére - így is elég jó volt az oldal látogatottsága. Azt hiszem mindezért van némi tartozásom, a hűséges látogatók felé. Már felkerült az oldalra néhány új cikk, és rövidesen még jónéhány. Tervbe van több egyszerű szervízműszer, jópár PIC-es kapcsolás, sőt tervezek egy ismertető sorozatot is a PIC-ekről és a programozásukról, Pascal nyelven. Assembler fogásokkal tele van a net, és mivel én leginkább Pascalban készítem a programjaimat, - az assembler-ben nem vagyok annyira otthon - szeretném másokkal is megosztani amit az elmúlt két évben tanultam és tapasztaltam.
Egyébként általában a neten a PIC-ről rengeteg anyag van, de olyan ismertető, amit egy ezzel a témával soha nem foglalkozó amatőr is megért, olyat szinte lehetetlen találni.

Szeretnék ismételten köszönetet mondani, VtSoftware-nak, mert ezen időszak alatt ő tartotta életben az oldalt, sőt Ő intézte a saját Domain-re költözést is. Köszönöm Tamás.

Folytatni fogom a blog többi rovatát is. Sajnos mostanában, annyi minden van ami kis országunkban, ami bántja az igazságérzetemet, hogy bőven van miről írnom. Igaz főleg a politikában, de azért van néhány olyan dolog is, amivel elégedett vagyok.

Remélem a FeryService csapata, ezután is az oldal látogatóinak a megelégedésére tud tevékenykedni.

Fery
Hozzászólások
Új hozzászólás
Felhasználónév:
e-Mail:
Üzenet: