Eltelt két év
Sajnálatos módon az elmúlt időszakban nem nagyon voltam internet közelben, ezért ez az oldal is stagnálásra volt ítélve.
Ez most már megváltozik.

Hirdetés

Érdekes módon - szerencsére - így is elég jó volt az oldal látogatottsága. Azt hiszem mindezért van némi tartozásom, a hűséges látogatók felé. Már felkerült az oldalra néhány új cikk, és rövidesen még jónéhány. Tervbe van több egyszerű szervízműszer, jópár PIC-es kapcsolás, sőt tervezek egy ismertető sorozatot is a PIC-ekről és a programozásukról, Pascal nyelven. Assembler fogásokkal tele van a net, és mivel én leginkább Pascalban készítem a programjaimat, - az assembler-ben nem vagyok annyira otthon - szeretném másokkal is megosztani amit az elmúlt két évben tanultam és tapasztaltam.
Egyébként általában a neten a PIC-ről rengeteg anyag van, de olyan ismertető, amit egy ezzel a témával soha nem foglalkozó amatőr is megért, olyat szinte lehetetlen találni.

Szeretnék ismételten köszönetet mondani, VtSoftware-nak, mert ezen időszak alatt ő tartotta életben az oldalt, sőt Ő intézte a saját Domain-re költözést is. Köszönöm Tamás.

Folytatni fogom a blog többi rovatát is. Sajnos mostanában, annyi minden van ami kis országunkban, ami bántja az igazságérzetemet, hogy bőven van miről írnom. Igaz főleg a politikában, de azért van néhány olyan dolog is, amivel elégedett vagyok.

Remélem a FeryService csapata, ezután is az oldal látogatóinak a megelégedésére tud tevékenykedni.

Fery
Hozzászólások
Új hozzászólás
Felhasználónév:
e-Mail:
Üzenet:
grandiloquent-yearly
grandiloquent-yearly
grandiloquent-yearly
grandiloquent-yearly