Így készült az oldal - Az én szemszögemből
Úgy érzem, VtSoftware cikkének olvasása után, muszály leírnom néhany dolgot még az oldallal kapcsolatban.
Szépen, szárazon leírta, hogy ezt az oldalt Ő csinálta.

Hirdetés

Ez elsőre úgy hangzik, mintha gyorsan egyszerűen csak megcsinálta volna. No... ez azért nem egészen így történt... Én tudom csak igazán, hogy mit melózott vele több mint egy hónapon át, nap mint nap hosszan, sokszor éjszakába nyúló kínlódásokon keresztül. Mivel az oldal külalakjára, és design-ra nekem konkrét elképzeléseim voltak, rengeteget beszélgettünk skype-on, miközben készült az oldal. A végefele, megmondom, őszintén sajnáltam mire nagynehezen, rengeteg munka árán sikerült teljesíteni az összes hülye kívánságomat mint pl. a menük rámutatáskori színváltozásai, a színátmenetes menüsorok, és még sok minden ami hírtelen nem jut eszembe.

Mivel rengeteg ötletem, menet közben született, sokszor történt meg, hogy többórás munkája ment kárba azért, mert kitaláltam valami új dolgot. Ahelyett, hogy leharapta volna a fejem, lelkesen és lelkiismeretesen teljesítette az újabb és újabb, időnként sci-fi-be illő, hülyébbnél-hülyébbnek látszó ötleteimet. Ezenfelül nemegyszer, voltak olyan ötletei, amik nagyon is beleillettek az én, az oldallal kapcsolatos elképzeléseimbe.

Biztos vagyok abban, hogyha nem érezte volna szinte sajátjának ezt az oldalt, akkor nem is ilyen lett volna.
Hálás vagyok mindazért a rengeteg munkáért, amit ebbe az oldalba fektetett, és szerencsésnek érzem magam, hogy annak idején mikor beszélgettünk arról, hogy jó lenne egy weboldal, akkor azt mondta - Dobjuk öszze, nem tart semeddig.
Aztán bizony sokáig tartott, és soha nem gondoltam volna, hogy sikerül pont olyanra megcsinálni, amilyenre én szerettem volna.

Fery
Hozzászólások
Új hozzászólás
Felhasználónév:
e-Mail:
Üzenet:
grandiloquent-yearly
grandiloquent-yearly
grandiloquent-yearly
grandiloquent-yearly