Ismét egy két újdonság...
Ismét léptünk egyet előre. Bővült néhány fejezettel a szervizleírások és az elektronika menüpont is bővült egy vendég - oldallal. Ide várjuk látogatóink, olvasóink elektronikai témájú írásait, készülékek, panelek építéséről.

Hirdetés

Direkt nem lehet cikket feltenni, sajnos a tárhely mérete véges, ezért kérek mindenkit, aki szeretne ide cikket írni, hogy Html formátumba, tömöritve /Zip vagy Rar/ küldje el nekem vagy a webmaster-nek levélben, és mi feltesszük a cikket amennyiben illik az oldal stilusához, mondanivalójához. Amennyiben változtatnunk kell rajta, akkor visszaküldjük jóváhagyásra. Kérek mindenkit, hogy 3-4 db maximum 310 x 300 pixel képméretnél nem nagyobb képpel illusztrálja a cikkét, - max . 100kb / kép -. Mivel ingyenes szerveren van az oldal, nincs korlátlan tárhely. A rajzokat, nyákrajzokat külön Zip formátumba kérjük, lehetőleg azokat is takarékosan. A saját cikkeimhez hasonló formátumban lehet majd a megépitéshez szükséges doksikat letölteni.

A vendég - oldalon megjelenő cikkek is automatikusan nyitnak a fórumon egy témát maguknak, igy azokat ott ki is lehet tárgyalni.

Még arra kérnék mindenkit, hogy lehetőleg kipróbált, működö kapcsolást küldjön.

Még egy fontos kitétel: Csak olyan kapcsolásokat küldjetek, amelyek nem ütköznek szerzői-jogi problémákba. Mi nem vizsgálunk szerzői-jogi ügyeket, de ha ilyen jellegű felvetés érkezik egy cikkel kapcsolatban azt AZONNAL TÖRÖLJŰK, mivel mi nem szándékozunk ilyen jellegű vitákba bonyolódni.

A FeryService csapata, nem vállal semmilyen felelősséget ebben a témakörben. Köszönjük.
Hozzászólások
Új hozzászólás
Felhasználónév:
e-Mail:
Üzenet:
grandiloquent-yearly
grandiloquent-yearly
grandiloquent-yearly
grandiloquent-yearly