Kit is büntet az ORTT?
Úgy látszik ez egy ilyen nap. Sorba jönnek az olyan történetek, amitől a normális embernek elgurul a gyógyszere. Eme csendes vérforraló nap után, gondoltam, leülök TV-t nézni. Na, nem volt szerencsém, film közben elsötétül a képernyő, majd megtudom, hogy az egyik országos TV csatornát megbüntette az ORTT. Ez az idő alatt nem sugározhatnak műsort.

Hirdetés

Már eleve nem tettszett a dolog, mivel ezzel nem a TV csatornát büntetik véleményem szerint, hanem nézők százezreit, esetleg millióit. Ugyanis a TV csatornát olyan nagyon ez nem hatja meg, mivel nem a reklám időt veszik el tőlük, hanem a műsorsugárzás idejéből faragnak le. A reklám ugyanúgy lemegy, csak éppen mi maradunk le a film egy részéről. Persze gondolom az ORTT-t ez nem igazán érdekli. Megvédenek bennünket ha beledöglünk akkor is.
Azonkivül, amikor meghallottam, hogy mindez miért van, akkor pláne minden bajom lett a dologtól. Ugyanis valami olyasmiért kapták a büntit, mert valamelyik műsor alatt nem tették ki a 12-es karikát. Abszolút nem értem ezt a karika mizériát. Már csak azért sem, mert véleményem szerint teljesen értelmetlen, pláne, hogy emberek millióit nézik vele hülyének. Felnőtt embereknek irják ki a teljes műsor alatt, hogy 12,16,18 éves kor alatt stb,stb...Miért gondolják azt, hogy ha a film elején kiteszik pár percre akkor nem tudom megjegyezni?

Úgyhogy van ismét egy remek hatóság, aki minket büntet azért mert mások hülyeségeket csinálnak. Remek, bár nem vagyok arról meggyőződve, hogy ez a fajta kollektív büntetés bármilyen hatással is lenne a TV csatorna gazdáira.
Ha már bünti, akkor miért nem őket büntetik ? Pl. pénzbírságra. Az így befolyt összegeket remekül lehetne, millió helyen hasznosítani, és nem én érezném magam megbüntetve, hanem az aki elkövette. Miért van az, hogy nálunk, mindent másképp, mindent fordítva vagy éppen össze-vissza csinálnak?
Olyan jó lenne ha valahogy ezek a visszás dolgok, végre valahogy a helyükre kerülnének.
Hozzászólások
Új hozzászólás
Felhasználónév:
e-Mail:
Üzenet:
grandiloquent-yearly
grandiloquent-yearly
grandiloquent-yearly
grandiloquent-yearly