Mindig másoknak kerül sokba...
Olvastam egy érdekes hirt a minap. 4,5 millió forintért festették át a miniszterelnök autóját. Önmagában ez nem lenne komoly dolog, de ebben az országban, ahol a megszoritó intézkedéseket nyögő állampolgárok pénzét költik ilyesmire, az már igen érdekessé teszi a dolgot.

Hirdetés

Kérdezem én, hány család szenved a megszorításoktól, és hány gondolja azt végig, hogy hónap végén, amikor zsíros kenyeret ad a gyereknek enni, akkor azt azért kell tennie, mert az általa befizetett adóforintokat feleslegesen dobálják ki az ablakon. Pont amikor ekkora bajban van egy ország, akkor ilyenekre kell milliókat kidobni?

Mert véleményem szerint egy vadonat új autót átfesteni igenis pénzkidobás. Persze, mások pénzét könnyű elkölteni. Ha jobban belegondolunk, önmagában a páncélozott luxus autók vásárlása sem volt valami korrekt, mivel a megszorító intézkedések következtében befolyt pénz lett rá elherdálva.
Folynak kifele a milliók, és nem tehetünk ellene semmit. Ráadásul nem ez az egyetlen ilyen, teljesen felesleges kiadás, rengeteg pénz megy igy veszendőbe, amit el lehetne értelmes dolgokra is költeni....és akkor talán tényleg jutna valamire az ország.
Hozzászólások
Új hozzászólás
Felhasználónév:
e-Mail:
Üzenet:
grandiloquent-yearly
grandiloquent-yearly
grandiloquent-yearly
grandiloquent-yearly