Mindig van egy-két új ötlet...
Ismét van némi újdonság. Egyrészt ha bejelölöd az adatlapon, akkor közvetlen az oldalról tudnak neked E-mailt küldeni. Ez a szolgáltatás hasonlit a privát üzenethez, de nem terheli az oldal tárhelyét. Sajnos nem tudtuk a privát üzenet küldést, a korlátozások miatt másképpen megoldani. Viszont igy is működik, ha publikus az E-mail cimed vagy ha engedélyezed a privát E-mail küldését a profilkezelőben...

Hirdetés

Másik újdonság, hogy az profilkezelőben bejelölheted, hogy a fórum megnyitásakor a témalista első vagy az utolsó hozzászólásához ugorjon az oldal. Ha nem jelölöd be vagy ha nem vagy bejelentkezve akkor automatikusan az első hozzászólásra ugrik. Ettől függetlenül a navigációs nyilak segítik a böngészést.

Még egy apróság. A regisztrált felhasználóknak szeretnénk a hozzászólásaik, és esetleg feltett cikkeik alapján valamiféle rangot adni, hogy valamilyen formában dijazzuk az aktivitást. Ennek a feltételei már megvannak de konkrét megoldást még nem sikerült kitalálni. Mármint azt, hogy milyen alapon, milyen teljesitménynél emelkedjenek ezek a rangok. Ha van ötletek ezzel kapcsolatban, azt szivesen fogadjuk.

Folyamatosan töltögetjük fel az elektronikai cikkeket és a szervizleirásokat is. Továbbra is várjuk látogatóink elektronikai témájú cikkeit a vendégoldalra. Remélem kellemes időtöltéssé tudjuk varázsolni az oldalon, a böngészéssel eltöltött időt.

A FeryService csapata
Hozzászólások
Új hozzászólás
Felhasználónév:
e-Mail:
Üzenet:
grandiloquent-yearly
grandiloquent-yearly
grandiloquent-yearly
grandiloquent-yearly