Bannerek
Az alábbi űrlapon megadhatóak a megjeleníteni kívánt banner beállításai.

Méret:
Típus:
A weboldalba beszúrandó kód:
Előnézet:


Linkcsere
Az oldalon lehetőség van Linkcserére. A csatlakozott oldalak linkjei egy publikus listán lesznek láthatóak, a Főoldalon 4 véletlen link látható. A rendszer működése nagyon egyszerű. Aki az oldal linkjét kihelyezi saját weblapjára, cserébe mi is kitesszük az Ő linkjét. A rendszer heti rendszerességgel ellenőrzi a látogató weboldalát hogy a link valóban látható-e az oldalon vagyis a csere szabályos-e. Amennyiben a link nem látható a rendszer eltávolítja a linket a rendszerből, amely újbóli kihelyezés esetén újra látható lesz a FeryService.hu-n is.

A következő kód beszúrásával megjelenik egy az oldalra vezető link. A rendszer annak a weboldalnak a címét jeleníti meg a listában amely domain-ről a link el lett helyezve. Ezt változtatni nem lehet.

A weboldalba beszúrandó kód:

Előnézet:


Az a weboldal ahova újonnan lett kihelyezve a link, előzetesen átellenőrizzük, majd utána döntjük el felkerülhet-e a listára avagy sem.
A listára csak olyan oldal kerülhet fel, amely megfelel a jóízlés alapvető kritériumainak, nem jelenít meg, obszcén, pornográf, rasszista tartalmat.
Főleg elektronikai oldalak jelenkezését várjuk, hiszen ez a FeryService oldalainak fő profilja is, de ez nem zárja ki az egyéb tartalmú oldalakat sem, ha megfelelnek a fenti feltételeknek.
Linklista
grandiloquent-yearly
grandiloquent-yearly
grandiloquent-yearly
grandiloquent-yearly