Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; FPDI_Protection has a deprecated constructor in /chroot/home/vtsoftwa/feryservice.hu/html/service.locator.php on line 25
Szervízkereső - FeryService Elektronika
Szervízkereső
Ezt az oldalt azon okból hoztuk létre, hogy hozzásegítsük az ügyfeleket ahhoz, hogy lakóhelyük közelében könnyebben találjanak elromlott készülékeikhez megfelelően felkészült és képzett szakembert.
Itt főleg híradástechnikai, TV, Video, DVD, Hi-Fi, Háztartási és Kisgép, Klíma, Antenna, stb... kategóriákban találhatnak megyék, városok szerint olyan szakembereket, szervízeket akik ezen készülékek javítását el tudják szakszerűen végezni.

Az oldalsávon lévő kategória (Készüléktípus) kiválasztása után, a főablak menüjében kereshetünk város, majd utcanév szerint szervízt, szerelőt.
Amikor az utca kiválasztása megtörtént, lentebb felsorolásra kerül az abban az utcában lévő szerelők, szervízek neve, címe, tevékenységi köre.

Erre kattintva az ezután megnyíló ablakban, megtaláljuk a szervíz vagy szerelő részletes leírását a tevékenységi köréről és a cégéről, valamint elérhetőségeit (Cím, e-Mail cím, Weboldal, Telefonszám, MSN, Skype, stb...) melyeken felvehetjük vele a kapcsolatot.

Amennyiben a szerelő vagy szerviz igényelte, akkor az ügyfelek véleményezhetik munkáját. Ehhez rendelkeznünk kell a szerelő által megadott kóddal, melyet az erre szolgáló menüpontba kell beírni. A vélemény csak ekkor kerül fel az oldalra. A beírt véleményről a szerelő vagy szerviz e-Mail-ban értesítést kap, ekkor reagálálhat az ügyfél véleményére. Fontos, hogy ezt a véleménykezelő rendszert korrekten használjuk, mert csak úgy van értelme.
Amennyiben valaki nyomdafestéket nem tűrő, obszcén kifejezésekkel tarkított véleményt ír azt töröljük. Akár meg vagyunk elégedve a szerelő vagy szervíz munkájával akár nem, akkor is az általános Moderálási elveknek megfelelően írjuk le véleményünket. Ez a szerelői reagálásra is vonatkozik.

Amennyiben valamilyen gond, probléma, javaslat adódik a szervízkereső működésével kapcsolatban, az itt az oldal fórumán felvethető.

A FeryService.hu nem vállal semmiféle felelősséget sem az adatlapokon feltüntetett adatok valódiságáért, sem pedig a szervízkeresőben található szervizek munkájáért. Az oldal ezen adatokat tájékoztató jelleggel közli.
grandiloquent-yearly
grandiloquent-yearly
grandiloquent-yearly
grandiloquent-yearly