Alakul a molekula
Sziasztok.

Eltelt majdnem egy hónap, és a visszajelzésekből azt a tanulságot szűrtem le, hogy érdemes volt dolgozni az oldallal. Néhány dolgot meg kellett változtatnunk, elnézéseteket kérem a kis kellemetlenségért. Többen javasolták, hogy az oldal bizonyos felületein a hozzászólás legyen regisztrációhoz kötve. Nem jár komoly többletmunkával a számotokra, de az a véleményem, hogy aki hozzászól, az vállalja a nevét.

Hirdetés

Mivel olyan tevékenységről szól az oldal, amely végzése, kellő körültekintés nélkül veszélyes is lehet, ezért a szervizleirások főoldalát ugy alakítottuk ki, hogy csak az oldalon leírtak tudomásul vétele után lehessen továbblépni. Igy mindenképpen fel tudjuk hivni az olvasó figyelmét, az ezzel a tevékenységgel kapcsolatos veszélyekre.

Köszönöm a visszajelzéseket, továbbra is várom őket. Még azért lehetnek-lesznek változások, még nem vagyunk készen, dolgozunk az oldalon. Még a tervezett tartalom nagyrésze is hiányzik, annak feltöltésén, és a cikkek írásán is dolgozunk...

Egyenlőre folytatjuk a televizó javitásról szóló cikkeket, de további terveink között szerepel, többféle hiradástechnika szervizleírás is. / Video, DVD,Hi-Fi, stb.../
Feltettünk rengeteg szervizanyagot tartalmazó linket is. Egyenlőre ömlesztve, még nem volt időnk átválogatni. Kérlek benneteket, ha nem működő vagy nem ide való linket vagy problémás oldalt találtok, jelezzétek felénk a hibajelentésekben, amit az oldal alján találtok.

Segitségeteket előre is köszönjük.
FeryService
Hozzászólások
Új hozzászólás
Felhasználónév:
e-Mail:
Üzenet:
grandiloquent-yearly
grandiloquent-yearly
grandiloquent-yearly
grandiloquent-yearly